Bra jobbat Angelica (och Gedion (och ni andra))!

Angelica Hoffman, tävlandes för Alingsås Ryttarsällskap blev för ett tag sedan distriktsmästare i dressyr för ryttare med funktionshinder. Det är riktigt tufft faktiskt. De som tävlar i DM:et rider tre eller fyra omgångar, på lånade hästar. Det betyder att de ibland har 20 minuter på sig att lära känna en häst, hitta knapparna och sedan gå in på tävlingsbanan och prestera. Det är faktiskt riktigt imponerande varje gång hur bra de är på att anpassa sig efter olika typer av hästar.

Angelica som nu stod som totalsegrare i mellandagarna red Gedion den omgången av serier som vi arrangerade i Vara i somras. Hon har ridit honom en del omgångar tidigare i år och brukar ofta vara väldigt nöjd efteråt och ge honom massor med beröm. Och sockerbitar, något som herr Ponny uppskattar mycket! Ett år kunde han inte gå med på grund av att jag tävlade honom själv, så Angelica var väldigt glad året efter när han åter stod till tjänst.

Hos Västergötlands Ridsportförbund finns en kort artikel.

Roligt också att Varaortens Ryttarförening kunde stoltsera med en andra- och en tredjeplats i totalen tack vare Ebba Lindahl och Alexander Hultman .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0